Nauja turkų parduotuvė Vilniuje

Kai gyvenau Vilniuje, dažnai lankydavausi turkiškų prekių parduotuvėje Eastanbul Ibrahimo pasaže. Rodos, ir dauguma internetų pažįstamų ir draugų žino tą parduotuvę ir neretai joje apsilanko.
Tai štai tie patys Eastanbul turkai atidarė Vilniuje dar vieną parduotuvę – Turkishop.Ją galite rasti Verkių g. 29, tai yra Ogmios miestelyje (Šeimos aikštė 8). Turkishop gerokai mažesnė nei Ibrahimo parduotuvė, bet prekių irgi yra gerų.

Aš, kaip nekantruolė, netyčia pataikiau ten apsilankyti prieš tikrąjį atidarymą – šis turėjo įvykti pirmadienį, lapkričio 25 d. Atėjau penktadienį vakare, prieš pat uždarymą, greitai susiradau chalvos su pistacijom, porą stiklinių arbatai ir išlėkiau. Šeštadienį prasinešiau rimčiau: įsigijau arbatinuką, daugiau stiklinių, dar chalvos. Ir apsidžiaugiau, nes radau tai, ko anksčiau gal nepastebėdavau Ibrahime – mišinių desertams kazan dibi ir keškiul.
Nežinau, ar man pasivaideno, bet Turkishop galbūt truputį pigiau. Seniai buvau Ibrahime, tad negaliu garantuoti. O galbūt taip išėjo, kad tiesiog užtaikiau dar nesuklijavus visų etikečių.

Tad išbandykit, apsiprekinkit turkiškai ir galbūt, pastebėję poreikį (vis garsiau kartokit), šeimininkai ims prekiauti čia pagamintais turkiškais saldumynais ir kepiniais. Būtų nuostabu.

1 Comment on "Nauja turkų parduotuvė Vilniuje"

  1. Ramunė | 2013 11 30 at 14:40 |

    Vau, ačiū už rekomendacijas! 🙂

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos